مهم‌ترین جزء برای موفقیت شرکت شما: فرهنگ کوچینگ

مهم‌ترین جزء برای موفقیت شرکت شما: فرهنگ کوچینگ

فرهنگ کوچینگ

برای این‌که بتوانید کسب‌وکار نوپای در حال رشد خود را درمسیر موفقیت قرار دهید، امکان سرمایه‌گذاری‌های بسیاری برای شما وجود دارد. از به‌کارگیری تجملی‌ترین فناوری‌ها گرفته تا تأسیس فروشگاه در امروزی‌ترین محله‌ها و شراکت با تأثیرگذارترین رهبران این صنعت.

اما هر نوری راهنما نیست. شاید مهم‌ترین سرمایه‌گذاری که می‌توانید انجام دهید موردی باشد که بر روی کاغذ از کم‌ترین میزان جذابیت برخوردار است: کارکنان شما.

با پسرفت اقتصاد، پژوهش جدیدی بانام Future Workplace and Kronos study انجام پذیرفت که بر اساس آن، ۸۷ درصد رهبران کسب‌وکارهای این روزها که از آنان تحقیق به‌عمل‌آمده است، اظهار داشته‌اند که حفظ کارکنان، مهم‌ترین اولویت ایشان است. برای بسیاری از افراد، این امر به معنی افزایش حقوق‌ها، پیشنهاد مزایای وسوسه کنندهٔ شغلی و حتی استخدام مشاورانی برای افزایش تجربه کارکنان است.

اما شما به‌عنوان رهبر یک شرکت در حال رشد، لزوماً نباید به دنبال از میان برداشتن تمامی موانع باشید تا بتوانید کارکنانی خوشحال و متعهدبه‌کار داشته باشید؛ بلکه صرفاً با ترویج فرهنگ یادگیری و پیشرفت، می‌توانید برای آینده آنان سرمایه‌گذاری کنید.

استفاده از چرخ‌های آموزشی[1]

مراحل اولیه رشد کسب‌وکار معمولاً شلوغ، فرساینده و گیج‌کننده است. تمرکز اصلی شما بر نشستن پشت میز، راه‌اندازی امور و بیدار ماندن به‌زور با نوشیدن قهوه است– که توجیه‌کننده این امر است که چرا بسیاری از رهبران کسب‌وکارهای مختلف با چشمانی کم‌سو و خواب‌آلود، به‌سرعت از عهده وظایف مهمی مانند تربیت کارمندان جدید برمی‌آیند.

بااین‌وجود، اختصاص زمان برای آموزش و کوچ کارمندانتان، گامی حیاتی برای حرکت شرکت به سطحی بالاتر است. این امر نه‌تنها به این معناست که اعضای تیم به چه میزان برای سازمان شما ارزشمندند، بلکه به یکایک آنان حس هدف داشتن و ارتباطی قوی با چشم‌انداز شرکت القا می‌کند که به‌تبع آن، الهام‌بخش کارکنان برای تلاش جدی‌تر درجهت موفقیت شرکت است.

آموزش دادن و کوچینگ کارکنان، موجب رضایت و تعهد بیشتر آنان نسبت به کارشان می‌شود و میزان تغییر و تحولات شرکت را به‌شدت کاهش می‌دهد. شرکت آی‌بی‌ام[2] به این نتیجه رسید که زمانی که کارمندانش از حمایت شغلی و فرصت پیشرفت محروم باشند، به نسبت ۱۲ برابر بیشتر احتمال تغییر شغل آنان وجود دارد.

نهایتاً، سرمایه‌گذاری در برنامه آموزش کارکنان، درجهت تثبیت آیین و رویه‌ای متعارف، کمک‌کننده است. با پیش‌روداشتن یک برنامه، امکان ارزیابی عملکرد کارکنان، شناسایی ضعف‌ها و هماهنگ‌سازی تجربه حمایت از مشتری نیز تسهیل می‌گردد که همه این عوامل به افزایش بازدهی و رضایت مشتری کمک می‌کنند.

همچنین بنابر یافته‌های امریکن اکسپرس[3] مبنی بر اینکه ۷۰ درصد مصرف‌کنندگان، در صورت ارائه خدمات مشتریان باکیفیت بیشتر از سوی شرکت، حتی حاضر به پرداخت مبلغ اضافی هم هستند؛ هر مبلغی که برای آموزش، هزینه گردد، سود سرمایه‌گذاری قابل‌ملاحظه‌ای را به دنبال خواهد داشت.

همان‌طور که مشخص است، فرهنگ‌سازی درباره یادگیری و کوچینگ درون‌سازمانی، سرمایه‌گذاری بزرگی برای کارکنان و آینده شرکت تلقی می‌شود. با طی کردن مراحل زیر، به ایجاد تغییراتی در شرکت خود مبادرت نمایید:

۱- تمرکز مجدد بر روند آشناسازی و آموزش کارکنان[4].

سازمان‌ها اغلب، فرایند آشناسازی و آموزش کارکنان را چیزی فراتر از پرکردن کاغذها و ثبت‌نام برای به دست آوردن مزایا نمی‌دانند اما در حقیقت، آن اولین فرصت شما برای خوش‌آمد گویی به کارکنان جدید و مطمئن شدن از این امر است که آنان برای انجام وظایف شغلی خود آماده و مجهزند.

آکادمی روزنامه مدیریت[5] بر اساس یافته‌های خود از پژوهشی در مورد بیش از ۲۶۰ کارمند جدید، توصیه نمود که از دوره آزمایشی ۹۰ روزه سنتی باید به‌عنوان فرصتی برای ایجاد روابط حسنه با کارکنان جدید بهره گرفته شود.

بر اساس پژوهش این روزنامه وقتی‌که تیم و رهبران شرکت، از کارکنان جدید حمایت مطلوبی به عمل‌آورند، این کارکنان، چشم‌اندازی مثبت‌تر از شغل خود خواهند داشت و به‌تبع آن، سخت‌تر کار خواهند کرد؛ از طرف دیگر زمانی که حمایت و رهبری وجود نداشته باشد، نتیجه برعکس خواهد بود: کارکنان از کار خود دلسرد شده و کناره‌گیری خواهند کرد که این امر بیش از ۴ ماه طول نخواهد کشید.

در طول دوره آشناسازی کارکنان جدید، مدیران و همکاران خود را ترغیب به حمایت و قدردانی از کارکنان جدید نمایید تا از بالابودن روحیه و متعهد بودن آنان اطمینان حاصل کنید.

همچنین این دوره، فرصت خوبی است تا منتورهای شایسته‌ای را برای کارکنان جدیدتان اختصاص دهید تا بتوانند به پرسش‌های آنان پاسخ داده، بینش جدیدی عرضه کرده، همچنین بین آن‌ها رفاقت و برادری ایجاد نموده و مهارت‌های لازم را آموزش دهند.

۲. یک برنامه تمرینی رسمی را پایه‌گذاری کنید.

یک برنامه تمرینی جامع، صرفاً به معنی سرمایه‌گذاری بر تمامی کارکنان، فارغ از سطح آنان در سازمان شما نیست؛ بلکه سرمایه‌گذاری در مهارت شرکت شما برای جذب بهترین استعدادها را نیز در برمی‌گیرد.

شرکت چندملیتی خدمات حرفه‌ای پی دابلیو سی[6] گزارش داده که ۳۵ درصد جوانانی که موردبررسی قرارگرفته‌اند اظهار داشتند که تمرین و پیشرفت شغلی را به‌عنوان مطلوب‌ترین مزایایی که هر شرکت می‌تواند به متقاضیان خود ارائه کند می‌دیدند.

بااین‌وجود، برای تعیین این‌که برنامه تمرینی شرکت شما چه موضوعاتی را شامل شود حتماً با تیم خود مشورت کنید. با تمرکز بر کارکنان جدید، کار خود را آغاز نمایید، یک جدول زمانی تنظیم کنید تا این برنامه را به دیگر شاخه‌هایی که نیازمند آن هستند نیز توسعه داده و به‌صورت دوره‌ای به جستجوی راه‌هایی برای اصلاح روش‌های تمرینی درجهت تحقق مطالبات صنعت در حال رشد خود اقدام کنید.

در شرکت ایجنتولوژی[7] یکی از ارزش‌های اصلی ما، نه صرفاً بهبود فناوری و نرم‌افزارها، بلکه پیشرفت مداوم تیم و رهبرانمان نیز می‌باشد. ما مأموریتمان را بسیار جدی می‌گیریم، دائماً برنامه‌های تمرینی رسمی خود را تنظیم کرده و بهبود می‌بخشیم تا به تحقق اهداف صنعت و کسب‌وکارمان نائل شویم. با ایجاد فرصت‌های بیشتر برای کارکنان، جهت شرکت در کلاس‌های معاملات ملکی، تمرین مدیریت رسمی و همایش‌ها، آنان را به تلاش برای گسترش دامنه اهداف شغلی خود همانند اهداف شخصی ترغیب می‌کنیم.

3. به کارکنان خود اجازه دهید تا به همتایان خود آموزش دهند.

به‌محض آغاز برنامه تمرینی کارکنان، با فراهم کردن فرصت‌های آموزشی مستمر که موجب به‌روز بودن کارکنان در مواجهه با ایجاد تغییرات در موافقت‌نامه‌های مقدماتی، مقررات و فناوری‌ها می‌شود، این برنامه را به سمت ترقی هدایت کنید. همچنین می‌توانید، ارائه بورسیه یا بازپرداخت شهریه به کارکنانی که در حال تکمیل تحصیلات خود یا کسب گواهی‌نامه‌های حرفه‌ای هستند را هم مدنظر قرار دهید.

در ادامه بررسی کنید که چه تدابیر کم‌هزینه‌ای مانند تمرین‌های موازی، آموزش، کوچینگ فردی و یادگیری از طریق مشاهده کار دیگران، می‌تواند به بهبود عملکرد کارکنان یا پیشرفت شغلی آنان کمک کند. به‌طور مثال، بیزینس این‌سایدر[8] اخیراً گزارش کرده که برنامه تمرینی محور جدید شرکت آمازون، از «سفیران شغلی» برای کمک به کارکنان با عملکرد ضعیف‌تر بهره می‌گیرد تا بازدهی آنان افزایش‌یافته و بتوانند شغل خود را حفظ کنند.

درنهایت، محل‌هایی ایجاد کنید تا کارکنان، بتوانند به افراد دیگر سازمان، آموزش دهند. فرصت‌هایی برای افراد دارای تأثیر مثبت بر کارکنان خود فراهم نمایید تا کارکنان جدید را تعلیم داده، در کمیته‌های شرکت خدمت‌رسانی کرده، بر تیم خود نظارت نموده و حتی رهبری پروژه‌های بزرگ را در دست بگیرند.

زمانی که به‌طور مستمر به کارکنان،‌ فرصت‌هایی برای خو گرفتن با وضعیت جدید،‌ رشد و رهبری ارائه می‌شود، آنان رضایت بیشتری از شغل خود داشته و به سازمان متعهد خواهند بود.

ازاین‌رو اگر کسب‌وکار نوپای شما نیاز به برتری و امتیازی در این رقابت دارد، سرمایه‌گذاری در فرهنگ یادگیری و پیشرفت را آغاز کنید.

 

[1] Putting on the training wheels
[2] IBM
[3] American Express
[4] Onboarding
[5] Academy of Management journal
[6] PwC
[7] Agentology
[8] Business Insider

 

نویسنده: دیوید تال
منبع: ENTREPRENEUR.COM
ترجمه: داود شهبازی
بازنگری محتوا: الهام مظاهری

 

5/5 - (3 امتیاز)

شناسنامه مقاله

ناشر

آکادمی‌کوچینگ‌ FCA انگلستان

تاریخ انتشار

1399٫11٫20

اشتراک گذاری :

عضویت در جمعه نامه

Please wait...

عضویت شما در جمعه نامه ثبت شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنل مورد نظر را انتخاب کنید